full screen background image
© FTPL Ouftitourisme.be

Ouftitourisme.be

Reserveer met slechts een paar klikken en in alle veiligheid uw activiteiten en accommodatie in de provincie Luik. Wij bieden een breed en gevarieerd aanbod dat al uw wensen voldoet!

© FTPL - Jean-Marc Léonard © FTPL - Jean-Marc Léonard

La Belle-Liégeoise

De nieuwe fiets- en voetgangersbrug genoemd ”La Belle-Liégeoise” ter ere van Anne-Josèphe Théroigne de Méricourt, overspant de Maas en verbindt zo het station Liège-Guillemins met het schiereilandje en park La Boverie.

© FTPL Ardenne

Ardenne

De Ardennen is een spectaculair, wijd en open natuurgebied, doorkliefd met mysterieuze valleien en samengebracht rond een diep woud, dat ver over de administratieve grenzen heen reikt.

© FTPL Station Luik-Guillemins

Station Luik-Guillemins

Zijn moderne infrastructuur en de ligging aan de voet van de heuvel van Cointe maken het station Guillemins tot een goede toegangspoort tot de stad Luik...

© FTPL De Provincie Luik

De Provincie Luik

Gelegen op het kruispunt van Europa, geniet de Provincie Luik van een merkwaardigeverscheidenheid op het gebied van toerisme, haar het status verlenende van top toeristische provincie in Wallonië, zelfs heel België...

Brasseries in provincie Luik

 brasserie province liege

De provincie Luik dankt haar gastronomische faam niet alleen aan de bouletten (hakballen), de wafel of de chocolade (om er maar een paar te noemen), maar ook aan haar uitzonderlijke bieren. In totaal zijn er 14 brouwerijen (13 ambachtelijke en de bekende brouwerij uit Jupille die zelf alle bieren produceert en het gehele productieproces in eigen beheer heeft). Deze brouwerijen (de meeste op afspraak) zetten hun deuren open voor het publiek en nodigen u uit om hun productiegeheimen te komen ontdekken en hun brouwsels te proeven.


te bezichtigen brouwerijen op een grotere kaart bekijken

 

Brouwerij van de Abdij du Val-Dieu

Abdijbieren en traditionele bieren

Lees meer...

Brouwerij du Flo

Best Belgian Beers of Wallonia!

Lees meer...

Brouwerij Grain d'Orge

Mijn kleine onderneming...

Lees meer...

Brouwerij Marsinne

Een duurzame brouwerij

Lees meer...

Brouwerij ELFIQUE

Betoverend! De smaak van mysterie...

Lees meer...

Brouwerij C

Curtius: een complex en elegant bier

Lees meer...